Dilluns, 17 De Juny De 2019

Consell Comarcal del Solsonès

C. Dominics, 12 Palau Llobera - SOLSONA, Consell Comarcal del Solsonès -
Telèfon: 973 48 20 03 Fax: 973 48 25 14

Membres corporació

09/03/2016

Marc Barbens i Casals


Foto

GRUP POLITIC COMARCAL CIU - PORTAVEU


Nascut a Ogern el 1991, viu a Solsona des de petit. És solter. Va estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona i, professionalment, s'ha especialitzat en comunicació política i institucional. 

En la dimensió política, Marc Barbens és militant de CDC i ha liderat el projecte de CiU a Solsona en les eleccions municipals del 2015. Durant aquest mandat és el portaveu d'aquesta formació al Consell Comarcal del Solsonès i a l'Ajuntament de Solsona.

En el vessant associatiu, durant la seva etapa universitària va formar part de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) i va coordinar aquest organisme a la UB. A nivell local, Marc Barbens està estretament vinculat a les entitats: va entrar a formar part de la junta d'Òmnium Cultural del Solsonès abans d'assolir la majoria d'edat; va participar en la refundació de Joventut Solsonina com a portaveu, i és soci de l'Associació Fènix d'ajut i suport contra el càncer i de l'Agrupació de Geganters. Així mateix, va col·laborar amb diversos programes a l'emissora Solsona FM i, en l'àmbit esportiu, va jugar amb el CE Arrels i el CF Solsona. 


Mapa Web