Dilluns, 17 De Juny De 2019

Consell Comarcal del Solsonès

C. Dominics, 12 Palau Llobera - SOLSONA, Consell Comarcal del Solsonès -
Telèfon: 973 48 20 03 Fax: 973 48 25 14

Membres corporació

03/03/2016

Josep Caelles i Subirana


Foto

GRUP COMARCAL D'ERC

PRESIDENT DEL PATRONAT DE TURISME DEL SOLSONÈS


Nascut a Solsona a l'any 1953, va estudiar Formació Professional de segon grau a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Madrid, especialitat en cuina.

L'any 1975 va entrar a treballar en el sector financer, concretament en la banca i en diferents entitats i localitats, tenint una marcada presència a Almacelles i acabant essent delegat d'oficina a la Caixa Penedès fins a la seva jubilació a l'any 2003. Pel què fa a la seva activitat social ha passat per formar part de la primera promoció l'Agrupació Escolta Pare Claret, i per ser membre de la Junta de Carnaval en els seus inicis.

En la vessant política ha estat regidor de l'Ajuntament de Solsona en la legislatura del 2007 al 2011, desenvolupant responsabilitats en les àrees de Promoció Econòmica, Turisme i Governació. Actualment és regidor de l'Ajuntament d'Olius amb competències a Urbanisme, Obres i Serveis i Turisme. És conseller del Consell Comarcal del Solsonès on assumeix la responsabilitat de les àrees de la Promoció Econòmica, Turisme, i Consum. És president del Patronat de Turisme del Solsonès i de Solsonès Fires. 


Mapa Web