Dimarts, 29 De Setembre De 2020

Consell Comarcal del Solsonès

C. Dominics, 12 Palau Llobera - SOLSONA, Consell Comarcal del Solsonès -
Telèfon: 973 48 20 03 Fax: 973 48 25 14

Servei de Joventut

09/03/2012

SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT


FotoDonar suport als municipis alhora de dissenyar, planificar, redactar, executar i avaluar el pla local de joventut  i/o el projecte d'activitats així com els seus continguts.

 

El Programa referent docupació juvenil està subvencionat pel Servei dOcupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa dOcupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

 

SUPORT ALS JOVES

Existència d'un punt d'informació juvenil. Horaris de dilluns a divendres de 8 a 15 h, i els dijous de 16 a 19 h ( excepte de l1 de juny al 15 de setembre). Aquests horaris són flexibles i es poden modificar en funció de la disponibilitat dels joves.

RECURSOS

Treball

Borsa de treball Setelsis  http://www.borsasetelsis.cat/. Aquesta borsa s'adreça a totes aquelles persones que busquen feina i a totes les empreses, administracions públiques, entitats i associacions que tenen ofertes de feina per introduir al mercat laboral.

Programa parlem del món laboral. Un seguit de xerrades  amb la finalitat de treballar la formació i l'orientació laboral dels joves dins de l'àmbit educatiu.

TREBALL

- Tens dubtes de què fer ara?

- Necessites definir el teu projecte professional?

- Vols treballar i no saps per on començar?

- Tagradaria que tajudéssim en la preparació dalguna entrevista de feina?

- Vols informació sobre les possibilitats de programes i cursos informatius que sestan fent al territori?

- Tagradaria trobar unes pràctiques professionals per a joves a lestranger?

- Fem junts el teu CV? Mirem quines ofertes hi ha i com inscriuret en elles?

- Vols informació dels requisits i com inscriuret a Garantia Juvenil?

 

#iaraquè?

 

Des del Des del Servei de Treball de lOficina Jove del Solsonès t'oferim:

  • Recull dofertes de feina setmanals. Pots  consultar les ofertes vigents de la comarca i rodalies al nostre recull dofertes setmanals.
  • Assessorament docupació personalitzat: Escoltem les teves necessitats i tinformem i acompanyem en allò que necessitis. Et donem suport en el teu procés dinserció laboral i elaborem junts el teu pla dactuació.
  • Servei dorientació laboral: Et proposem tècniques i eines útils per la teva recerca de feina: com preparar el teu  CV, carta de presentació, com afrontar una entrevista.
  • Espai actiu de recerca de feina: Espai amb connexió a internet per revisar ofertes, eines dorientació, tutorització i seguiment. Tots els matins i dilluns de 16 a 19 hores. Vols venir alguna altra tarda? Contacta amb nosaltres!
  • Programes i cursos actuals professionals per joves al territori: Informació i acompanyament en la inscripció a cursos de professionalitat i programes laborals actuals.
  • Coordinació amb agents sòcio-laborals del territori: Projectes comuns, taules dagents laborals, etc.
  • Tallers als centres educatius i a demanda: Recerca de feina, com fer CV i una carta de presentació, com preparar-se una entrevista de feina i aquelles altres propostes que ens feu arribar.

 

HORARI DE L'ESPAI JOVE DE TREBALL

Dilluns de 10 a 13.30 h i els dilluns de 16 a 19 h

També et pots posar en contacte amb nosaltres enviant un correu a angela.leal@elsolsones.cat

 


Mapa Web