Dissabte, 16 De Febrer De 2019

Consell Comarcal del Solsonès

C. Dominics, 12 Palau Llobera - SOLSONA, Consell Comarcal del Solsonès -
Telèfon: 973 48 20 03 Fax: 973 48 25 14

Servei de Joventut

09/03/2012

SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT


FotoDonar suport als municipis alhora de dissenyar, planificar, redactar, executar i avaluar el pla local de joventut  i/o el projecte d'activitats així com els seus continguts.

SUPORT ALS JOVES

Existència d'un punt d'informació juvenil. Horaris de dilluns a divendres de 8 a 15 h, i els dijous de 16 a 19 h ( excepte de l1 de juny al 15 de setembre). Aquests horaris són flexibles i es poden modificar en funció de la disponibilitat dels joves.

RECURSOS

Treball

Borsa de treball Setelsis  http://www.borsasetelsis.cat/. Aquesta borsa s'adreça a totes aquelles persones que busquen feina i a totes les empreses, administracions públiques, entitats i associacions que tenen ofertes de feina per introduir al mercat laboral.

Programa parlem del món laboral. Un seguit de xerrades  amb la finalitat de treballar la formació i l'orientació laboral dels joves dins de l'àmbit educatiu.

GARANTIA JUVENIL

INICITIVA EUROPEA DOCUPACIÓ PER REDUIR LATUR JUVENIL

La Garantia juvenil és una iniciativa a nivell europeu d'ocupació  per reduir l'atur juvenil. Els seus objectius són: millorar l'ocupabilitat, la intermediacio i  afavorir la contractació i lemprenedoria

Destinataris:

-Joves entre 16-29 anys

-No està treballant ni estudiant

-Inscrits o no als serveis docupació

Què  tofereix la Garantia juvenil?

La Garantia juvenil, si compleixes el requisits, t'ofereix diferents itineraris:

1.- Suport  en l'orientació laboral i en la recerca de feina:

. T'ajudem en el procés de recerca de feina i t'oferim loportunitat de fer pràctiques a una empresa o aconseguir un contracte laboral. La Garantia Juvenil també compta amb un programa que et permet fer pràctiques a qualsevol país de la Unió Europea.

2.-Reforç de la formació i l'experiència profesional:

Amb la Garantia Juvenil descobrirem junts quina és la millor opció per a tu i t'oferirem la formació que necessites. Aquesta formació et permetrà també aconseguir una primera experiència professional, amb l'objectiu que puguis aconseguir un contracte laboral. T'acompanyem durant tot el procés.

3.- Suport per posar en marxa un negoci:

Si tens esperit emprenedor t'ajudem a posar en marxa la teva idea. Si vols ser treballador per compte propi, si vols crear el teu negoci, la Garantia Juvenil et dóna eines, suport i recursos per aconseguir-ho.

Les empreses i entitats que col·laboren amb la Garantia Juvenil oferint pràctiques o contractes de treball als joves beneficiaris, poden obtenir subvencions i bonificacions a la contractació

En el marc d'aquesta iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, s'han posat en marxa un conjunt d'actuacions i mesures enfocades a l'estímul de la contractació de joves en situació de vulnerabilitat educativa, formativa o laboral. Els incentius previstos seran, en tot cas, acumulables i compatibles amb els programes, ajuts i subvencions del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Per més informació: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/inici/

Avança feina i fes-te de GARANTIA JUVENIL!

Consell Comarcal del Solsonès

Servei Comarcal de joventut

Telf: 973482003Ext. 136( Carme Fernández)

garantiajuvenil@solsones.ddl.net


Mapa Web