Dimarts, 1 De Desembre De 2020

Consell Comarcal del Solsonès

C. Dominics, 12 Palau Llobera - SOLSONA, Consell Comarcal del Solsonès -
Telèfon: 973 48 20 03 Fax: 973 48 25 14

Notícies

01/10/2020

Projecte “T’ho portem”, una iniciativa de Riuverd amb el suport del Consell Comarcal


Foto

L’ens comarcal dóna suport a aquesta iniciativa que pretén beneficiar a persones vulnerables i a establiments locals

La cooperativa dinserció sociolaboral Riuverd, amb el suport del Consell Comarcal del Solsonès, posarà en funcionament el projecte Tho portem. Aquesta prova pilot, que sinicia aquest mes doctubre i que tindrà a una durada fins a finals dany, consta dun servei de repartiment en bicicleta elèctrica i a domicili de la compra.

Es tracta dun projecte social que va dirigit a les persones en quarantena com a causa de la COVID19, a persones ateses pel Servei dAjuda a Domicili (SAD) i/o àpats a domicili, i a persones majors de 70 anys, amb discapacitat o dependència i que compleixin algun dels supòsits per accedir al programa Xec Servei del Consell Comarcal.

Aquesta iniciativa compta amb diversos establiments adherits, factor que espera contribuir a promocionar el comerç local i, a la vegada, afavorir la integració laboral. El projecte aposta també per la vessant mediambiental, ja que el repartiment es fa amb bicicleta.

Laportació del Consell Comarcal del Solsonès consistirà en oferir la gratuïtat dels primers 5 repartiments que es facin a la unitat familiar. A partir daquí, el cost ascendirà a 3 euros de transport per comanda.

Fins a la data davui estan adherits a aquesta campanya la Botigueta de Riuverd, Casa Adroguer Nou, Can Solvi, lEspetec, Ibèrics Madruga i el Supermercat Condis. Estan també adherits en làmbit de la restauració, si bé es tracta destabliments no subvencionats la casa Adroguer Nou, la Cabana del Geli, Cal Poldo Xic, Crisami, la Tasketa de la Nuri i la Solsonina.

Tan des de Riuverd com des del Consell Comarcal sespera que aquesta iniciativa no només ofereixi facilitats als col·lectius vulnerables, sinó que també serveixi per promocionar els productes i els establiments locals.

Mapa Web