Dissabte, 30 De Maig De 2020

Consell Comarcal del Solsonès

C. Dominics, 12 Palau Llobera - SOLSONA, Consell Comarcal del Solsonès -
Telèfon: 973 48 20 03 Fax: 973 48 25 14

Notícies

19/03/2020

Comunicat de premsa Consell Comarcal del Solsones


COM ACCEDIR A SERVEIS SOCIALS DURANT LA FASE D’EMERGÈNCIA PEL CORONAVIRUS

En relació a latenció de persones amb necessitat social i situacions de vulnerabilitat mentre duri la Fase demergència de lepidèmia de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya i seguint les instruccions de la Generalitat de Catalunya, sinforma que hi haurà un equip per atendre les situacions socials urgents ubicat al Consell Comarcal del Solsonès.

Equip datenció a la urgència Solsonès

Horari: 9 a 15 hores

Telèfon: 973483234

Correu electrònic: serveis.socials@elsolsones.cat

Es prioritza latenció telefònica i per correu electrònic.

Fora daquest horari, i només per les urgències que no es puguin esperar al dia següent, cal contactar amb la policia local 973483040 (Solsona) i en el cas de la comarca amb Mossos desquadra.

Línia datenció telefònica 24  hores a dones en situació víctimes de violència: 900 900 120

El Servei datenció domiciliària, prestat per les nostres treballadores familiars, per les empreses datenció domiciliària de la comarca i a través del  xec servei continuen en funcionament, per aquest motiu es demana a la població que el puguin desenvolupar de forma adequada , amb les màximes mesures de seguretat i prioritzant els serveis més necessaris. Els xecs datenció personal, datenció a la llar i dàpats a domicili del mes dabril senviaran per correu a cada llar.

També continuen en funcionament el servei dàpats a domicili i teleassistència amb un seguiment més acurat per part de serveis socials dels usuaris daquests serveis per ser  part de la població més vulnerable.

El 6, tot i romandre tancat, cada dia a través de les xarxes fa una proposta per gaudir des de casa. Contacte per correu electrònic: elsis@elsolsones.cat

Pla de Ciutadania i Migracions, es poden fer consultes preferentment per correu electrònic a lluisa.camps@elsolsones.cat o bé trucant al 973 48 32 34 (matins).

Servei dInformació i Atenció a les Dones, es poden fer consultes preferentment per correu electrònic a siad@elsolsones.cat o bé trucant al 973 48 32 34 (matins).

Xarxa de Suport Mutu a Solsona: és una iniciativa ciutadana de voluntariat per donar resposta a les necessitats daquelles persones i grups més vulnerables. Ofereixen  suport per anar a comprar, anar a la farmàcia, treure el gos...  Es prenen totes les mesures recomanades per salut per prestar aquest voluntariat amb seguretat. Contacte a través del correu: xarxadesuportsolsona@gmail.com o a través dels telèfons: 663668184 (Ivan), 670884723 (Berta), 973483234 (Serveis Socials).

El Transport adaptat sha suspès degut a que el servei de centre de dia i hospital de dia també estan suspesos des de dilluns.

També us convidem a visitar les diferents propostes locals que sorgeixen a les xarxes per gaudir des de casa i a visitar les xarxes socials del Consell Comarcal del Solsonès

Mapa Web