Diumenge, 23 De Febrer De 2020

Consell Comarcal del Solsonès

C. Dominics, 12 Palau Llobera - SOLSONA, Consell Comarcal del Solsonès -
Telèfon: 973 48 20 03 Fax: 973 48 25 14

Notícies

04/02/2020

VIII Concurs de relats breus per a gent gran


Foto

El convoquen el Consell Comarcal del Solsonès i l’Arxiu Comarcal del Solsonès i està obert a persones de 60 o més anys

Làrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès i lArxiu Comarcal del Solsonès convoquen la vuitena edició del concurs de relats breus per a gent gran. Amb aquest certamen es pretén afavorir la participació activa daquest col·lectiu, implicant-los en el concurs i també instrumentalitzant un canal que serveixi per donar a conèixer i recollir les vivències daquesta generació.

 

Modalitat de prosa i poesia.

 

Podran participar en el concurs les persones de 60 o més anys en les dues modalitats i el tema és lliure. Els treballs es presentaran mecanografiats a 1,5 dinterlineat, mida DIN A-4 i escrits per una sola cara amb una extensió màxima de 5 fulls en la prosa i 75 versos en la poesia. Lobra haurà de ser en català, original, inèdita i que no hagi estat premiada en altres concursos, i shaurà de presentar per mitjà dinstància a la recepció del Consell Comarcal del Solsonès en un sobre tancat, a lexterior del qual es farà constar el títol del concurs VIII Concurs de relats breus per a gent gran. Els escrits hauran destar encapçalats per un títol i el pseudònim. El termini dadmissió doriginals finalitzarà el proper 24 dabril de 2020 a les 14 h.

 

El jurat estarà format per un representant dÒmnium Cultural del Solsonès, un representant del Consell de la Gent Gran del Solsonès, un representant del Consell de la Gent Gran de Solsona, un representant dels Serveis Socials Bàsics, un representant de lArxiu Comarcal del Solsonès i estarà presidit per la consellera dacció social, igualtat i joventut del Consell Comarcal del Solsonès. El veredicte del jurat serà inapel·lable. El dia 22 de maig es faran públics els guanyadors/es.

 

Els guardonats rebran, com a premi, 125 euros.

 

Per més informació us podeu dirigir al Consell Comarcal del Solsonès, carrer Dominics, 12 de Solsona, al telèfon 973482003, o per correu electrònic a consell@elsolsones.cat

Mapa Web