Dissabte, 6 De Juny De 2020

Consell Comarcal del Solsonès

C. Dominics, 12 Palau Llobera - SOLSONA, Consell Comarcal del Solsonès -
Telèfon: 973 48 20 03 Fax: 973 48 25 14

Notícies

12/03/2019

El grup de suport per a cuidadors de persones depenents ofereix una nova edició de formació dirigida a no professionals.


Foto

Encara queden places lliures per qui estigui interessat en assistir a la formació i no hagi formalitzat la inscripció

Làrea de serveis socials del Consell Comarcal encetarà, dimecres de la setmana vinent, la cinquena edició de la formació dirigida a persones cuidadores no professionals, que constarà de deu sessions duna hora i mitja de durada cadascuna.

Per assistir a aquesta formació, organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès amb la col·laboració del Centre Sanitari del Solsonès, de la Fundació Privada Hospital Pere Màrtir Colomés i de la Fundació la Vall, cal fer inscripció prèvia a làrea de Serveis Socials de lens comarcal. Segons la tècnica coordinadora del grup de suport per a cuidadors, Lluïsa Camps, es tracta duna formació que sha implantat amb lobjectiu de dotar de mitjans i recursos als cuidadors no professionals, per tal de poder prestar millor una feina que, en molts casos, és invisible. Aquesta programació pretén crear un espai per tal que la persona cuidadora pugui expressar les seves preocupacions, i a la vegada, adquirir competències per abordar la sobrecàrrega que suposa tenir cura duna persona depenent.

Pel que fa al contingut de la formació, sabordaran diferents aspectes sobre les necessitats de les persones cuidadores, la gestió de lestrès que pot suposar la cura, cures bàsiques, pautes alimentàries, tècniques de mobilització i aparells per facilitar latenció.

 

Mapa Web