Dilluns, 25 De Juny De 2018

Consell Comarcal del Solsonès

C. Dominics, 12 Palau Llobera - SOLSONA, Consell Comarcal del Solsonès -
Telèfon: 973 48 20 03 Fax: 973 48 25 14

Notícies

26/04/2012

El Consell Comarcal del Solsonès presenta la XVII edició de la Jornada Econòmica que se celebrarà el 5 de maig


Foto

La jornada pretén ajudar a fer una reflexió estratègica dels models de negoci i recuperar la motivació en les organitzacions

El proper dissabte 5 de maig se celebrarà a Solsona la XVII edició de la Jornada Econòmica del Consell Comarcal del Solsonès, enguany titulada Lactitud és la clau. Lestratègia és el camí.

La jornada que tindrà lloc a la sala gòtica del Consell Comarcal, siniciarà a les 9.00 hores amb la recepció i lliurament de la documentació als assistents. Tot seguit, una breu benvinguda i presentació per part del President del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà, i del senyor Ramon Bonastre, director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat de Catalunya. A continuació, de 9.30 a 11.00h la facilitadora de lestratègia de negoci, Verónica Torras impartirà la xerrada Fem models de negoci ja!. Està previst que a les 11.20 h  sinicïi la ponència Gestió del canvi, a càrrec de Geyser Barcelona, empresa experta en canvi de persones i organitzacions. Tot seguit, a les 12.45 h lemprenedor i aventurer Albert Bosch dirigirà la xerrada Acció i resultats. Un cop finalitzada la xerrada els assistents gaudiran dun dinar relacional a les 14 hores, al restaurant Gran Sol.

Les inscripcions es poden fer abans del dimecres 2 de maig al Consell Comarcal del Solsonès, trucant al telèfon 973 48 20 03 o bé per correu electrònic mgoretti.sala@solsones.ddl.net. El preu de la inscripció és de 10 euros i de 25 euros amb dinar.

 

Des de lorganització es creu que lactitud proactiva i lestratègia són dos elements que permetran diferenciar-nos i reeixir en lactual entorn. El principal objectiu és fomentar i facilitar el creixement de les empreses participants, i com a objectius més específics donar eines pràctiques destratègia per facilitar processos de millora dins lempresa, fer reflexionar sobre la importància de lactitud de tot el personal de lempresa i, finalment, facilitar el coneixement i interrelació entre les persones participants.

Mapa Web